Referenties

Referenties

Rijkswaterstaat – programma Lange Termijn Koers

‘Margot kijkt breder dan de feitelijke opdracht, dit leidt tot vernieuwende inzichten. Door haar kennis van andere organisaties, biedt ze een breder en ander perspectief. Ze brengt diversiteit en haar eigen kleur aan binnen het team en dit leidt tot bijzondere invalshoeken, die we zeer gewaardeerd hebben. Daarnaast combineert Margot ervaren adviseurschap met een hands on mentaliteit waardoor ook daadwerkelijk zaken gerealiseerd worden.’ Marcel Tosserams.

Rijkswaterstaat – programma Veiligheid

‘Ik heb bewondering voor de manier waarop je, in korte tijd, je weg wist te vinden in deze complexe organisatie en ons hielp daarmee rekening te houden in de communicatie. Hoe je ons liet zien dat we een inhoudelijke boodschap zo begrijpelijk mogelijk kunnen maken, zodat ook andere collega’s deze kunnen uitdragen. Zonder jou hadden we niet bereikt wat we nu wel bereikt hebben. We staan klaar om RWS corporate communicatie, voor veiligheid, nu echt in te gaan vullen.’ Wiet Nieuwenhuis senior adviseur Veiligheid.

Workshop Veranderkracht

‘Margot verzorgde tijdens de Dag van de Orde van Organisatie Adviseurs een workshop Veranderkracht. Het is een bruikbaar instrument, wannneer je voor organisatieverandering(en) staat en het kan helpen in het ordeningsproces om deze gestructureerd uit te voeren. De workshop was erg leerzaam.’ Frank Moesman senior projectmanager, Gemeente Dordrecht.

Pentascope

‘Margot heb ik zowel als organisatie- en als communicatie-adviseur meegemaakt bij respectievelijk Pentascope en Mediamaal. De mooie mix van heldere en gestructureerde manier van werken versterkt de creatieve vormen die ze steeds weer weet in te zetten. Kritisch en prikkelend, meebewegend en confronterend. Bijzondere combinaties !’ L. Pater.

Heijmans Grote Infrastructurele projecten

Referentie: “Margot heeft ons infraproject spoed A2 Maasbracht-Geleen naar volle tevredenheid ondersteund in omgevingscoördinatie en -communicatie. Bedankt voor jouw bijdrage aan ons team!” Top qualities: Personable, Good Value, On Time.” Jan Heijmans, omgevingsmanager Heijmans Grote Infrastructurele projecten.

MEE West-Brabant

“In de jaren dat ik met Margot heb mogen werken-maar ook daarna- heb ik Margot leren kennen als een echte vakvrouw. Ze beschikt over een enorme (brede) vakkennis en ervaring! Ze staat dichtbij de ‘klant’, is betrokken en gedreven. Door haar brede blik op de organisatie is zij in staat om integraal vanuit bedrijfskundig perspectief, te adviseren. Doordat zij gemakkelijk communiceert op alle niveaus in de organisatie is zij in staat om de plannen te implementeren en ervoor te zorgen dat het ook in praktijk landt en beleefd wordt.’ Cynthia Bergen-Henegouwen.

DSM

‘Margot en communicatie zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Margot is niet alleen een prima tekstschrijver, ook draait zij haar hand niet om voor strategische communicatie of voor de complete realisatie van een totaal pakket van communicatie materiaal. Haar absolute specialiteit is het ondersteunen van verandertrajecten door middel van interne communicatie. De warme persoonlijkheid van Margot en haar professionaliteit maken dat zij een hele prettige persoon is om mee samen te werken. De kwaliteit van haar werk in combinatie met het opbouwen van de relatie zijn kenmerkend voor haar aanpak.” Karin Straus, Manager HR Royal DSM N.V.